Apa potabilă va ajunge în curând și în zona Buta din Uricani

uricani1Pentru cele 16 familii care locuiesc în zona Buta, pe strada Retezat din orașul Uricani, calvarul lipsei de apă potabilă se va încheia în scurt timp. Primarul orașului Uricani, Dănuț Buhăescu a fost astăzi în teren, împreună cu directorul general al Apa Serv Valea Jiului, pentru a vedea, la fața locului, care sunt soluțiile tehnice prin care se poate aduce apa potabilă în locuințele de pe aceste străzi de la marginea orașului Uricani.

”Am fost împreună cu domnul Costel Avram în zona Buta, pentru că vrem ca cele 16 familii care nu au în prezent o sursă de apă potabilă în aceast zonă să poată fi racordate la rețeaua publică a orașului. Este o dorință mai veche a acestor oameni, pentru care trebuie să găsim, împreună cu operatorul regional de distribuție a apei potabile, o soluție”, a declarat Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani.

La rândul său, diectorul general al Apa Serv, Costl Avram apreciază că problema de care suferă în prezent circa 50 de oameni, locuitori ai zonei Buta-Retezat ăși va găsi, într-un timp relativ scurt, rezolvarea. ”Am fost astăzi la Uricani împreună cu primarul orașului Uricani, domnul Dănuț Buhaescu, să vedem despre ce este vorba. m vorbit și cu oamenii și am identificat lucrrile care trebuiesc realizate aici pentru aceste familii. Sperăm că într-un timp foarte scurt să putem aduce apa lângă bloc”, a declarat Costel Avram.

uricani2