Obiectivul PMP Hunedoara în alegerile parlamentare: 15% din voturile hunedorenilor

pmphunedoara1Liderii noului Birou Politic Județean al Partidului Mișcarea Populară din județul Hunedoara, format din Haralambie VOCHIȚOIU – președinte, Mihaela BRATE – prim vicepreședinte, Romi CĂRMĂZAN – vicepreședinte, Adrian ANDRONACHE și Mihai POPOVICI – secretari generali, au susținut duminică, la Deva, prima conferință de presă după fuziunea prin absorbiție cu UNPR.

Potrivit noului lider al PMP, senatorul Haralambie Vochițoiu, fostul lider al UNPR în județul Hunedoara, după fuziunea celor două formațiuni politice, în județul Hunedoara PMP numără acum aproximativ 6.000 de membri, numărul exact a acestora urmând să fie cunoscut în urma recensământului intern care va avea loc în perioada următoare. Potrivit cifrelor de la ultimul scrutin electoral, ambele formațiuni politice au obținut în județul Hunedoara După fuziunea cu UNPR Hunedoara, PMP Hunedoara numără aproximativ 6.000 de membri, numărul exact a acestora urmând să fie cunoscut în urma recensământului intern. Ambele formațiuni politice, la alegerile locale din 5 iunie a.c., au obținut în județul Hunedoara 16.415 voturi pentru Consiliul Județean și un număr de 25 mandate de consilieri locali. 16.415 voturi pentru Consiliul Județean și un număr de 25 mandate de consilieri locali.

”Fuziunea prin absorbție a UNPR de către PMP, la nivel de județ, a decurs fără probleme și astfel, noi cei din PMP Hunedoara am trecut deja la pregătirile pentru alegerile parlamentare”, a mai declarat Haralambie Vochițoiu la conferința de presă. Acesta a dezvăluit și obiectivul pe care PMP și l-a propus pentru alegerile parlamentare din toamna acestui an, respectiv un scor format din două cifre, mai exact de 15 procente. Pentru atingerea acestui obiectiv, senatorul Vochițoiu a anunțat că va candida personal în alegerile din acest an, având în vedere atât experiența sa parlamentară dobândită în mandatul de senator pe care se pregătește să-l încheie, dar și pentru că, în opinia sa, corespunde profilului de candidat solicitat de președintele PMP Traian Băsescu. Vochițoiu afirmă însă că nu a luat încă o decizie în ceea ce privește funcția parlamentară pentru ca va candida, respectiv de senator sau deputat.