Punct final în competiția șahiștilor Uricaniului

sah urianiJocul de șah a reprezentat dintotdeauna o pasiune pentru foarte mulți dintre pensionarii Uricaniului, dar și pentru generațiile mai tinere. An de an, concursurile de șah organizate aici cu diverse ocazii au reunit la start numeroși participanți.

Așa a fost și astăzi, la campionatul de șah organizat de Primărie și Consiliul local al orașului Uricani, în cadrul Zilelor orașului Uricani -ediția 2016. Evenimentul, găzduit de sala pensionarilor de la Casa de cultură a încins creierele participanților care s-au întrecut pe eșichier. La finalul zilei, laurii competiției au fost culeși de Raul Gino (în concursul destinat tinerilor activi) respectiv de Nicolae Trif (în competiția destinată pensonarilor).

 

Clasamentul final al concursurilor de șah de astăzi este următorul:

TINERI ACTIVI: Raul Gino – Locul I, Rusu Stefan – Locul II, Panti Dumitru – Locul III, Busca Andrei – Locul IV;

PENSIONARI: Trif Nicolae – Locul I, Pavel Nicolae – Locul II, Bejan Ion – Locul III, Chirca Gheorghe – Locul IV.

”Este o mare plăcere să trăiești emoția partidelor sportului minții alături de oameni pasionați, talentați și inteligenți, așa cum am avut și în acest an la concursurile de șah de la Uricani. Le mulțumesc tuturor celor care au participat la acest concurs și vorba dictonului: Felicitări, câștigătorilor ! Onoare, învinșilor”, a declarat Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani.

Activitățile sportive din cadrul Zilelor Orașului Uricani continuă și în zilele următoare, când sunt programate finalele la concursul de tenis cu piciorul și mult așteptatele finale ale campionatului de fotbal. Anul acesta, la Uricani, peste 500 de cetățeni de toate vârstele (de la 15+) au fost implicați în activitățile sportive derulate în cadrul Zilelor orașului.