Alte 12 gospodării din Petrila vor avea, din septembrie, acces la rețeaua de canalizare

canalUn număr de 12 familii de pe strada Galerie Cimpa din Petrila vor avea acces, din această toamnă, și la servivicul public de canalizare. Directorul general al Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram a verificat astăzi, împreună cu primarul Vasile Jurca și viceprimarul Dorin Curtean, stadiul lucrărilor pe care regia de apă le execută în această zonă.

”Am fost prezent astăzi la Petrila, pe strada Galerie Cimpa, unde am reușit anul trecut să racordăm gospodăriile din zonă la rețeaua de apă potabilă. Împreună cu noua conducere a Primăriei orașului Petrila, cu domnul primar Vasile Jurca și domnul viceprimar Dorin Curtean, am avut si astăzi discuții care se concretizeaza pentru ca un număr de 12 familii din Galerie Cimpa Petrila să fie racordate, până la data de 1 septembrie 2016, și la rețeaua publică de canalizare. Le mulțumesc domnilor Jurca și Curtean pentru interes și sprijin în concretizarea acestei noi investiții, în urma căreia alte 12 familii din Petrila vor avea parte de mai mult confort, prin racordarea gospodăriilor lor la rețeaua de apă și canalizare”, a declarat Costel Avram.

canal1Directorul general al Apa Serv Valea Jiului arată, de asemenea că, dacă fostul primar Ilie Păducel alocase pentru această investiție, din bugetul local, aproape 200000 de lei, Apa Serv-ul execută în regie proprie această lucrare de canalizare, cu un buget de circa 35.000 de lei.

”La sesizarea cetățenilor din zona Galerie Cimpa, încă din perioada în care eram viceprimar, am asumat execuția acestei lucrări la rețeaua de canalizare. Tot împreună cu domnul Avram și cu Apa Serv-ul am reușit aici, anul trecut, să rezolvăm problema apei potabile și grație bunei colaborări pe care o avem cu conducerea operatrului regional de apă și canalizare, iată că, în scurt timp, vom rezolva, pentru aceste 12 familii, și problema canalizării. Desigur, mai avem încă în plan, multe alte investiții de acest fel, pe care le vom derula împreună”, spune Vasile Jurca, primarul orașului Petrila.

canal2