Prima etapă a Campionatului Național la Popice a fost ratată de Inter Petrila din motive financiare

dobrica inter petrilaDebutul primei etape a Campionatului Național la Popice seniori urma să se desfășoare în 3 septembrie iar popicarii petrileni aveau programată partida de la Iași cu CFR Olimpia ACB Iași. Din păcate aceștia nu s-au putut deplasa la Iași din motive financiare.

„Am fost nevoiți să amânăm startul în Campionatul Național deoarece nu s-au găsit banii necesari deplasării la Iași „ , a declarat Marcel Dobrică, antrenorul CS Inter Petrila.

Chiar dacă financiar stau foarte prost, antrenorul Dobrică speră ca situația să se îmbunătățească până la momentul organizării Cupei României pe arena de la Petrila iar partida cu CFR Olimpia ACB Iași va fi programată în zilele următoare. „Avem la dispoziție două săptămâni pentru a anunța data la care vom putea fi prezenți la Iași și sper să se găsească resursele necesare deplasării. Mai urmează și Cupa României pe data de 10 și 11 septembrie iar acum suntem intr-o situație foarte grea”, a mai spus Dobrică.

Ar mai fi de precizat și că CFR Olimpia ACB Iași s-a retras din Cupa României și cea a Europei, pe semne că nici la Iași situația nu este chiar roză.

Daniel Petru BOLOG