Teatrul din Petroșani se pregătește să deschidă noua stagiune cu o piesă de excepție: ”Strigoii” de Ibsen, în regia lui Alexander Hausvater

nicoleta bolcaTeatrul Dramatic ”Ion D. Sârbu” din Petroșani pregătește deschiderea noii stagiuni cum altfel decât cu un spectacol de zile mari, cu o piesă celebră – ”Strigoii” – scrisă de nu mai puțin celebrul dramaturg Henrik Ibsen, într-o distribuție de excepție și beneficiind de bagheta regizorală a unui om care nu mai are nevoie de nici o altă prezentare: Alexander Hausvater.

Premiera este programată pentru data de 24 septembrie 2016, ora 18,00.

”Intrăm în linie dreaptă !Acest spectacol este cea mai mare producție care a fost montată pe scena teatrului din Petroșani, cel puțin de când eu sunt manager. Nu spun vorbe mari. Sunt teatre care-și ”permit” instalații performante, cum ar fi de exeplu să plouă pe scenă sau alte asemenea grozăvii. Noi am reușit să punem în scenă un astfel de spectacol, în mod real și le mulțumesc din suflet oamenilor de la ateliere, care au făcut minuni, așa cum veți vedea. Cred că această producție va fi mai mult decat un spectacol de teatru. Este… FILM! Veti vedea! Maestrul Alexander Hausvater este într-o formă de zile mari, așa că ne-a ”făcut ”să fim și noi asemenea dânsului. Vă asteptăm cu toată dragostea la teatru. Promitem o premieră de excepție și un an cu un program de excepție ”, spune actrița Nicoleta Bolcă, directorul teatrului din Petroșani.

După ce, în stagiunea precedentă, Teatrul ”Ion D. Sârbu” din Petroșani ne-a captivat cu fiecare piesă pusă în scenă, avem toate motivele să fim convinși că noua stagiune va fi una și mai și. Că nu degeaba la conducerea teatrului se află ”Omul anului 2016” din Valea Jiului !

teatru afis