Restricții Trafic DN 76 pentru Serbările Naționale de Țebea 2016

tebea12Instituția Prefectului – județul Hunedoara anunță participanții la trafic că în data 11.09.2016, în intervalele orare 10:30 – 10:40 și 11:50 – 12:00, se va închide circulația rutieră pe DN 76 Deva – Oradea, pe sectorul cuprins între  km. 38+300 – km. 38+500 pe raza localității Țebea, județul Hunedoara, pentru desfășurarea manifestărilor dedicate „Sărbătorii Naționale de la Țebea”.
”Închiderea circulației este necesară pentru formarea gărzii de onoare, prezentarea onorului militar și defilarea gărzii de onoare, iar situația din teren nu permite devierea circulației pe rute ocolitoare”, informează Biroul de presă al Prefecturii Hunedoara.
Pe perioada restricției de circulație se va asigura doar deplasarea autovehiculelor destinate intervențiilor de urgență, respectiv Ambulanță, SMURD, ISU, Jandarmi, Poliție.
Pe de altă parte, în vederea bunei desfășurări a manifestării, accesul publicului pe platoul destinat ceremonialului se va realiza, duminică,10 sepembrie 2016 doar pe poarta nr. 2 (situată în imediata apropiere a Căminului Cultural). Instituția Prefectului atenționează că, în acest spațiu, se interzice accesul cu drapele sau însemne ale partidelor politice. În timpul ceremonialului public, organizatorii recomandă un comportament decent, fără zgomote puternice, imnuri sau lozinci.
afis tebea