Clubul Keops din Petroșani a fost distrus de foc

keops1O bună parte din Clubul Keops din Petroșani a fost mistuit de flăcări, în cursul nopții de joi spre vineri. Pompierii mobilizați la fața locului au reușit cu greu că localizeze și să lichideze incendiul, care putea lua proporții devastatoare, având în vedere că întregul complex din centrul municipiului Petroșani este construit din lemn.

Chiar și așa, aproape jumătate din ceea ce a fost cel mai elegant complex de alimentație publică și ditracție din municipiul Peroșani a fost distrus de flăcări. Este vorba în primul rând despre corabia piraților, dar au fost afectate totodată și locurule de joacă pentru copii, sala de mese de la linia de autoservire, o parte din terasă și mai multe magazine din cadrul complexului Keops, care au fost parțial distruse în focul de azi noapte.

Până la această oră nu au fost comunicate cauzele care au stat la baza producerii incendiului, investigațiile necesare fiind în plină desfășurare în cursul acestei dimineți.

Poliția informează participanții la trafic asupra faptului că zona din jurul Complexului este blocată, circulația spre și dinspre zona centrală a municipului Petroșani desfășurându-se pe străzi ocolitoare.

Vom reveni cu alte amănunte.

keops2