Senatorul Haralambie Vochițoiu îl aduce în echipa PMP pe Constantin Jujan

basescu-si-jujanApreciat specialist în domeniul minier, fost director de mină și manager al companiei energetice din județul Hunedoara, inginerul Constantin Jujan este noul președinte al Organizației municipale de Partidului Mișcarea Populară (PMP).

Potrivit declarațiilor acestuia, decizia de a intra în viața politică este o consecință a dezamăgirii față de politicienii ”de televizor”, despre care Jujan spune că nu mai prezintă încredere în fața oamenilor. Constantin Jujan apreciază că politica nu mai trebuie făcută doar de niște oameni politici pentru avantajul lor, ci este de părere că românii au nevoie de oameni cu experiență dovedită în cariera profesională, spre care să-și poată îndrepta speranțele și încrederea în viitor.

Noul președinte al PMP Petroșani spune despre sine că are o experiență demonstrată atât în ceea ce privește organizarea și conducerea, dar și în ceea ce privește politica economică. Cu aceste atuuri, Constantin Jujan dorește să atragă de partea sa alegătorii din Valea Jiului și din județul Huneodara, în următoarele alegeri parlamentare, posibil chiar din postura de candidat al PMP.

Președintele organizației județene a PMP Hunedoara, senatorul Haralambie Vochițoiu apreciază că prin cooptarea lui Constantin Jujan în această echipă politică, Partidul Mișcarea Populară răspunde nu doar așteptărilor cetățenilor, ci și rigorii impuse de președintele PMP, Traian Băsescu pentru viitorii lideri ai acestei formațiuni politice. ”Președintele Băsescu ne-a cerut sa invităm în politică oameni care au o profesie! Noi am inteles să-i invităm pe cei mai buni din profesia lor. Mulțumesc Constantin Jujan pentru încredere! Împreună mișcăm Hunedoara!”, a declarat senatorul Haralambie Vochițoiu.