Președintele PNL Hunedoara crede că Vasile Blaga a luat o decizie corectă

florin roman pnlPreședintele interimar al PNL Hunedoara, Florin Roman apreciază că liderul PNL Vasile Blaga, care a demisionat astăzi din toate funcțiile politice din PNL ca urmare a dispunerii urmării penale de către DNA împotriva sa într-un dosar de corupție,  a luat o decizie politică corectă.

”Este cel mai puternic semnal către toți că respectăm Justiția, indiferent de nume sau funcție! Îm schimb, în timp ce unul din liderii PNL demisionează de la șefia partidului în fața unor acuzații ale procurorilor, Liviu Dragnea – liderul PSD, deși este condamnat penal, se visează premier. Asta este o diferență majoră între PNL, apărător al justiției, si PSD-ul condamnatului Liviu Dragnea!”, spune Florin Roman.

Peședintele PNL Huneodara apreciază însă că prin demisia lui Vasile Blaga, PNL a pierdut un excelent organizator, dar în același timp ăși exprimă convingerea că PNL va câștiga alegerile parlamentare, fie și pentru a scăpa țara de corupția din PSD si de populismul din cadrul acestui partid.