Valer Ungur, noul prefect al județului Hunedoara

prefecturaJudețul Hunedoara are, începând de astăzi, un nou prefect. Guvernul l-a numit astăzi, în funcția de prefect al județului Hunedoara pe Valer Ungur.

Noul prefect are 52 de ani și este de profesie economist. Absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice, Specializarea Finanţe-Contabilitate din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj Napoca, Valer Ungur lucrează în domeniul finanțelor publice de 25 de ani. Este căsătorit şi nu are copii.

Până în prezent, Valer Ungur a ocupat funcția de Șef al Serviciului Sinteză şi Asistenţa Elaborării şi Execuţiei Bugetelor Locale din cadrul Direcției Finanţelor Publice Hunedoara.

„Îmi dau seama că această funcție este o provocare pentru mine, dar știu totodată că este o funcție pe termen scurt, e numai câteva luni. Am acceptat provocarea, pentru că judeţul nostru nu avea prefect de aproape o jumătate de an, iar pentru că am trecut testul, înseamnă că sunt curat”, a declarat Valer Ungur.

Noul prefect al județului Hunedoara urmează să preia, în zilele următoare, în mod oficial, această funcție în cadrul unei ceremonii care va avea loc la sediuol Prefecturii județului Huneodara.