Vulcanul primește un nou premiu de excelență în administrația publică

merisanu1Municipalitatea din Vulcan a fost laureată din nou, în cadrul Galei Premiilor de Excelență în Administratie, un eveniment organizat în aceste zile la Brașov. Evenimentul, ajuns la ediția a XII-a este organizat de Asociația ”Oameni și Companii” în parteneriat cu Portalul Național de Administrație Publică, beneficiind de un juriu format din reprezentanți ai FiHR, ANIS, Ordinul Arhitecților din România, RUR și Agenția Națională a Funcționarilor Publici.

Joi seara, în cadrul galei de excelență, Primăria municipiului Vulcan a fost laureată cu Premiul I pentru modernizarea unităților de învățământ din localitate. La decernarea premiilor, autoritățile publice locale din municipiul Vulcan au fost reprezentate de viceprimarul Cristian Merișanu. ”Consider că este un premiu meritat pentru reabilitarea pe fonduri europene a Colegiului Tehnic Mihai Viteazu din municipiul Vulcan, care împreună cu reabilitarea Școlilor Gimnaziale din localitate – proiect care ne-a adus un premiu similar anul trecut -, fac ca municipiul Vulcan să fie, după cum se vede, în topul național în ceea ce privește investițiile în viitorul copiilor nostri. În mod evident, această distincție națională ne onorează și ne mobilizează, în același timp, spre noi performanțe în administrația locală”, a declarat Cristian Merișanu, viceprimarul municipiului Vulcan.

Administrația locală din Vulcan nu este la primul premiu de acest fel. Anul trecut, spre exemplu, Primăria Vulcan a obținut Premiul de excelență în cadrul aceleiași gale, tot pentru proiectele care au vizat investițiile europene realizate în modernizarea infrastructurii școlare.

merisanu2

merisanu3