Seniorii comunității din Vulcan, sărbătoriți de autoritățile locale

seniorivulcan6Câteva sute de pensionari din Vulcan au răspuns și în acest an invitației lansate de primarul Gheorghe Ile și au participat la balul organizat de administrația locală cu ocazia Zilei Internaționale a Vârstnicilor.

”Dragi colegi de generație, 1 Octombrie este ziua noastră. Adică a persoanelor vârstnice. Deși nu simțim că am fi astfel, totuși privind cu luciditate la trecerea noastră prin timp, la faptul că suntem bunici, că suntem pensionari, că ne mai dor câteodată oasele (mai ales când se schimbă vremea) sau că avem o experiență de viață care ne permite să luăm decizii mult mai corecte decât o făceam în urmă cu câteva zeci de ani, putem spune că avem o vârstă care este astăzi onorată, la nivel internațional. Vă doresc tuturor Doamnelor și Domnilor – seniorii comunității noastre, să fiți sănătoși, să vă bucurați de viață, de familiile voastre, de copii, de nepoți, poate și de strănepoți, de prieteni. De asemena, vă mulțumesc tuturor pentru tot ceea ce ați făcut pentru comunitatea Vulcanului. Meritați tot respectul și prețuirea noastră. La Mulți ani! ” Acestea au fost cuvintele cu care i-a întâmpinat pe venerabilii seniori ai Vulcanului primarul Gheorghe Ile.

seniorivulcan2

Nu doar cuvintele frumoase au fost atuul unei seri în care Gheorghe Ile a fost în atenția colegilor săi de generație. Dezinvolt ca întotdeauna,
primarul Vulcanului le-a și cântat oaspeților, alături de formația ”Color”, demonstrând atât calități de vocalist, cât mai ales de baterist.

Iar pentru că la Vulcan spiritul de echipă este cea mai bună politică, de la întâlnirea cu seniorii Vulcanului nu au lipsit nici viceprimarul Cristian Merișanu, și nici o bună parte dintre consilierii locali și încă multe alte persoane cu responsabilități în administrația locală.

Ca de fiecare dată, invitații au avut numai cuvinte de laudă, atât cu privire la această inițiativă prin care sunt respectați de către autorități, seniorii Vulcanului, cât mai ales la ”ingredientele” culinare și de divertisment care au marcat, și în acest an, un frumos mod de a săbători Ziua Persoanelor Vârstnice.

seniori-vulcan1

***

seniorivulcan3

***

seniorivulcan4

***

seniorivulcan7

***

seniorivulcan1