Fostul lider sindical Petre Nica deschide lista PMP pentru Senat

pmp-nica-vochiPartidul Mișcarea Populară intenționează să ducă problemele mineritului din Valea Jiului în viitorul Parlament. În acest sens, după ce liderul formațiunii politice conduse de Traian Băsescu în județul Hunedoara, senatorul Haralamebie Vochițoiu l-a coptat în rândul membrilor PMP pe fostul director general al CEH Constantin Jujan, astăzi președintele PMP Hunedoara a anunțat că fostul lider sindical Petre Nica – recent demisionat din funcția de președinte al Sindicatului ”Muntele”, sindicatul reprezentativ al Complexului Energetic Hunedoara, va deschide lista PMP pentru Senat, în județul Hunedoara, la alegerile parlamentare din acest an.

Anunțul a fost făcut astăzi, la București, în cadrul unei conferințe de presă, la care au participat Petre Nica și Haralambie Vochițoiu.

”Am chibzuit bine oferta politică și am constatat că Partidul Mișcarea Populară este un partid nou, care nu și-a lăsat amprenta asupra activității miniere din Valea Jiului.Oferta pe care eu o am pentru partid și partidul o are pentru mine, ca reprezentant al unei mișcări sindicale din Valea Jiului a fost una interesantă, a fost o onoare pentru mine să primesc această ofertă și vreau să încerc să aduc problemele Văii Jiului și ale județului Hunedoara la nivelul Bucureștiului, aici unde știu sigur că ele își pot găsi și o rezolvare”, a declarat Petre Nica.

”Hunedoara trebuie mișcată de oameni care înțeleg valorile hunedorene! Un simbol al mișcării hunedorene, un luptător pentru continuarea activității economice din județul Hunedoara, Petre Nica a înțeles că decizia legislativă se ia la București, în Parlamentul României. De astăzi, Petre Nica face parte din echipa PMP Hunedoara, care are un singur scop: să ducă omul potrivit la locul potrivit. Astfel, împreună mișcăm România!”, a declarat la rândul său, Haralambie Vochițoiu, preșeidntele PMP Hunedoara.

Petre Nica va trebui să ducă în campania electorală, o luotă politică cu doi redutabili adversari din județul Huneodara, Cristian Resmeriță (primarul municipiului Lupeni), care deschide lista PSD pentru Senat, respectiv cu Carmen Hărău (actual deputat) care deschide lista PNL pentru Senatul României. În ceea ce privește contracandidatul PSD, Petre Nica spune că ”cetățenii din Huneodara au pus deja o etichetă  asupra activității parlamentare de până acum a lui Cristian Resmeriță, care are deja un handicap pentru că va trebui să prezinte electoratului ceea ce a făcut până acum, nu ceea ce va face e acum înaite”.