O nouă premieră la Teatrul ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani

teatruConducerea Teatrului ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani anunță un nou regal artistic care va avea loc, în premieră, sâmbătă, 8 octombrie 2016.

Este vorba despre cea de-a doua premieră din actuala stagiune teatrală de la Petroșani, care programează piesa ”Proștii sub clar de lună”, o comedie spumoasă care-i va avea ca protagoniști pe actorii: Mihai Alexandru, Oana Crișan, Anca Markos, Adelin Ilie, Nicoleta Niculescu, Mihai Sima, Irina Bodea și Radu Tudosie.

Rega spectacolului este semnată de Crista Bilciu, iar scenografia aparține Vioarei Bara.

”Sâmbătă, 8 octombrie 2016, cu începere de la ora 18, vă așteptăm la o nouă premieră. De data aceasta, pe scenă vor urca actori pe care nu i-ați văzut în spectacolul ”Strigoii”, care vor evolua într-o comedie în cea de-a doua reprezentanție artistică a teatrului nostru din actuala stagiune.Vă așteptăm cu drag!”, a declarat Nicoleta Bolcă, directorul Teatrului ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani.

Aceasta a mai informat că tot în acest week-end, mai exact duminică,  9 noiembrie de la ora ora 12,00 va avea loc și deschiderea stagiunii 2016/2017 pentru cei mici, cu spectacolul”Punguța cu doi bani”.

teatru-afis