PSD Hunedoara și-a definitivat listele pentru alegerile parlamentare

nistorPreședintele PSD Huneodara, Laurențiu Nistor a informat astăzi că listele social-democraților hunedoreni pentru alegerile parlamentare din decembrie 2016 sunt aproape finalizate.

Liderul social-democrat, care deține în prezent și funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, a anunțat că a luat decizia de a accepta invitația președintelui PSD Liviu Dragnea de a reveni în Parlament și, în consecință, va deschide listele PSD pentru Camera Deputaților.

Lista este completată, în ordine de deputatul Natalia Intotero, directorul casei Județene de Pensii – Ilie Toma, Sorin Marica, primarul comunei Sălaşu de Sus, Radu Barb, secretarul executiv al PSD Hunedoara, Cristian Merişanu, viceprimarul municipiului Vulcan, Alin Ţambă, viceprimarul municipiului Orăştie, şi Dacian Ciodaru, liderul organizaţiei judeţene de tineret a PSD.

De asemenea, PSD a decis astăzi și numele candidatului care va ocupa poziția a doua pe listele PSD Hunedoara pentru Senat. Este vorba despre generalul de brigadă (r) Viorel Sălan, fostul șef al Inspectoratului Județean de Jandarmi Hunedoara. Lista PSD pentru Senat va fi deschisă în județul Hunedoara de către primarul municipiului Lupeni, Cristian Resmeriță. Pe listă se mai regăsesc, totodată, Marius Heljiu, lector universitar la Petroşani, consilierul județean Ancuţa și Puiu Badea, directorul Hidroserv Haţeg.