Petroșaniul solicită CEH furnizarea de agent termic

paroseniScăderea temperaturii în ultimele zile a generat, în opinia autorităților locale de la Petroșani, condițiile necesare pentru furnizarea de agent termic către populație și insituțiile racordate la sistemul centralizat de termoficare.

În acest sens, având în vedere și asigurările date de oficialii Complaxului Energetic Hunedoara și ai Ministerului Energiei cu privire la posibilitatea furnizării de agent termic pentru iarna anului 2016-2017, directorul societății de distribuție a agentului termic din Petroșani, ing. Ovidiu Muntean a solicitat astăzi conducerii Complexului Energetic Hunedoara, începerea de urgență a furnizării agentului termic primar în municipiul Petroșani.

”Este adevărat, am avut numeroase solicitări din partea cetățenilor Petroșaniului și din partea unităților de învățământ la care nu s-au finalizat încă toate procedurile privind punerea în funcție a centralelor de încălzire pe gaz, să cerem Complexului Energetic Hunedoara începerea furnizării agentului termic. Cei de la Termoficare au și făcut astăzi o adresă către CEH în acest sens și așteptăm răspunsul lor, care sperăm să fie unul favorabil”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi.

Primarul Petroșaniului spune că punerea în funcție a sistemului de termoficare în acest moment constituie și un bun prilej de testare a funcționării acestuia, mai ales că iarna 2016/2017 se anunță a fi una foarte friguroasă.

adresa-841-sc-termoficare