Primul traseu de MTB All Mountain/Enduro prinde formă și culoare în Stațiunea Parâng

traseu-bikeValea Jiului se dezvoltă tot mai mult în domeniul mountain bike-ingului. În acest sens, voluntarii Fundației Noi Oriznturi anunță că primul traseu de MTB All Mountain/Enduro a prins formă și culoare în Stațiunea Parâng. Traseul are o lungime de 5 km și o diferență de nivel de aproximativ 700 m. Pornește de la teleschiul ANEFS (Cabana Răzvan) și coboară până jos la telescaunul vechi, alternând pădurea cu golul alpin și cu peisajul ce-ți fură pănă și suflarea.

Pentru contactul permanent cu amatorii acestui sport a fost creată și o pagină de facebook, special pentru promovarea acestui nou traseu de aventură, pagină care poate fi accesată urmând linkul: https://www.facebook.com/Parang-MTB-Trail-1181555005251822/?fref=ts  . Aceasta va fi folosită pentru a actualiza informațiile cu privire la starea potecii, dar și pentru a împărtăși momentele de adrenalină si voie bună petrecute sus în munte, pe două roți.

”Pentru că vrea feedback și pentru că vrea să progreseze cu timpul, echipa responsabilă de construirea traseului (formată din Paul Tiberiu, Marius Bucur și Gabi Silvian), organizează un weekend de testare în perioada 14-16 octombrie 2016. Bikeri din toată țara sunt așteptați la evenimentul de inaugurare a traseului”, spune Elena Pârvan, asistent manager în cadrul Fundației Noi Orizonturi.
traseu-bike1