Servicii de comunicații speciale pentru operațiuni de salvare, în atenția Consiliului județean Hunedoara

polonezicj1Reprezentanții firmei TranzTel, firmă producătoare de echipamente pentru telecomunicații speciale din Polonia, s-au întâlnit săptămâna trecută, la sediul Consiliului județean Hunedoara, cu președintele CJ Hunedoara, Laurențiu Nistor.

Reprezentanții firmei poloneze din regiunea Silezia au prezentat oferta lor de echipamente ce pot fi utilizate în locuri greu accesibile, acolo unde nu există semnal radio sau de telefonie. Sistemele de emisie-recepție pot fi utilizate pentru comunicații și operațiuni de salvare în peșteri, tuneluri auto și feroviare, în zonele montane cu acces dificil, dar și la intervențiile de salvare minieră.

La discuții au mai participat consilierul județean Daniel Andronache, directorul ADEH Radu Barb, alți reprezentanți ai CJ Hunedoara.

Delegația poloneză va reveni, în viitorul apropiat, în județul Hunedoara pentru o prezentare tehnică a sistemelor de comunicații la care vor fi invitați să asiste specialiști în domeniu și firme interesate să achiziționeze o astfel de tehnologie.

polonezicj2