Primarul Tiberiu Iacob Ridzi cere demisia directorului CEH

chiuzanPrimarul municipiului Petroşani i-a cerut astăzi, în mod public, demisia directorului general al CEH, Cosmin Chiuzan pe care-l acuză de indiferența manifestată față de locuitorii din Petroșani. Tiberiu Iacob Ridzi explică faptul că, deși încă de joi, 6 octombrie 2016, societatea de temoficare din Petroşani a solicitat, atât în mod direct, oficial, cât și public, prin intermediul mass-media, furnizarea agentului termic pentru abonații din municipiul Petroșani, conducerea  Complexul Energetic Hunedoara nu doar că nu a dat curs acestei solicitări, dar nici măcar nu a catacsit să dea un răspuns oficial sau public acestia. Mai mult , în opinia primarului Tiberiu Iacob Ridzi, directorul CEH nici măcar nu avea habar de solicitarea făcută de operatorul de distribuție a agentului termic din Petroșani.

“Toată lumea știe că am făcut, săptămna trecută, joi, acea solicitare joi către CEH pentru furnizarea agentului termic, având în vedere faptul că temperaturile au fost sub zero grade mai multe zile și s-au îndeplinit astfel condițiile neceare pentru a începe furnizarea de căldură. Am solicitat furnizarea agentului termic, iar azi dimineaţă, după ce am consatat că nu avem nici un răspuns la solicitrea noastră, l-am sunat pe directorul Chiuzan care nici măcar nu ştia de această adresă care a fost trimisă la CEH. Este adevărat, dumnealui a zis că a văzut în ziar adresa noastră”, explică Tiberiu iacon Ridzi.

Acesta a mai precizat că, în timp ce la Deva o solicitare similară s-a materializat prin furnizarea agentului termică către abonații din Deva, la Petroşani solicitările autorităților locale au rămas fără reacția firească a celor de la CEH. ”Părerea mea este că domnul director Chiuzan consideră că noi, cei din Petroșani și din Valea Jiului, suntem cetăţeni de mâna a doua, iar eu nu pot să accept o astfel de atitudine. De aceea, îi cer public domnului Cosmin Chiuzan să îşi dea demisia urgent din funcţie. Asta nu doar pentru că se dovedește a fi indolent, dar ne arată că este şi iresponsabil. Nu poţi fi atât de relaxat să nu ştii dacă ai primit o adresă. Nu poţi să stai pe sute de milioane salariu şi să te doară undeva de faptul că la școală copiii stau în frig sau că mii de oameni se îmbolnăvesc în case și la serviciu. Cer public demisia acestui domn ! Dacă nu vrea sau nu poate să reacționeze responsabil, atunci să lase pe alţii care vor, ştiu şi se pricep la această chestiune”,  a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani.