Promovabilitate de peste 90% la examenul pentru directori în învățământul hunedorean

isjhd91,19 la sută. Acesta este procentul de promovabilitate la proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor de directori și directori adjuncți ai unităților de învățământ din județul Hunedoara. Acesta a fost reintrodus de Ministerul Educației după 8ani.

Miercuri, 12 octombrie a avut loc prima probă a concursului. Este vorba despre o probă scrisă, de tip grilă. Dintre cei 162 de candidați înscriși, un număr de 12 au fost respinși și alți 3 nu s-au mai prezentat la concurs.

Punctajul maxim la proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor de conducere din învățământ din județul Hunedoara a fost obținut de prof. Sorin Demeter, directorul în funcție al Colegiului Tehnic „Transilvania”. În schimb, nu au reușit promovarea probei scrise actualul director adjunct al Colegiului Național ”Decebal” din Deva, Crina Crișan sau directorul Liceului de Arte ”Sigismund Toduța” Deva, prof. Gheorghe Mihuț. 

Candidații admiși vor trebui să treacă prin alte două probe. Este vorba despre un interviu și o evaluare a CV-ului.  Rezultatele finale vor fi afișate în 18 noiembrie 2016.

Regăsiți rezultatele tuturor candidaților, accesând linkul de mai jos:

CONCURS DIRECTORI ÎNVĂȚĂMÂNT / Rezultatele obținute în urma desfășurării probei scrise