Inginerul Adrian Matei va reconstrui organizația PMP Petrila

pmp-petrosaniDuminică, 16 octombrie 2016, la Petroșani, a avut loc o conferință de presă la care au participat președintele PMP Hunedoara – Haralambie VOCHIȚOIU, președintele PMP Petroșani – Constantin JUJAN și candidatul PMP pentru Senatul României – domnul Petre NICA.

În cadrul întâlnirii cu presa, liderul PMP Hunedoara l-a prezentat pe Adrian MATEI, inginer la Insemex Petroșani, care s-a înscris duminică, în Partidul Mișcarea Populară. Acesta a primit sarcina, ca în cel mai scurt timp, să constituie organizația locală PMP Petrila.

„Am cochetat cu politica, într-adevăr nu am fost în prim-plan dar am considerat că a venit momentul să trec mai departe. Am ales PMP pentru că am onoarea și am avut onoarea și în trecut să îl cunosc pe domnul senator, am colaborat cu dânsul și știu că este un om în care putem avea încredere și punctul forte a fost când zilele trecute am citit în presă că și domnul Constantin Jujan a devenit președintele organizației Petroșani, îl cunosc și este un om extraordinar. La Petrila obiectivul principal este să formăm cu toți membrii care există, dacă sunt de acord, o organizație cu o nouă conducere și să continuăm în așa fel încât să putem scoate un rezultat bun la alegeri” a declarat Adrian Matei.

Partidul Mișcarea Populară atrage tinerii în politică și pentru că este o organizație polititică ce își propune schimbarea mentalităților. „Aș vrea să îndemn tinerii, mai ales din Petrila, să se alăture, pentru că doar așa putem schimba ceva. Știu că sună deja cunoscut, dar într-adevăr doar așa putem schimba ceva. Dacă mergem  în continuare cu teamă, pentru că în decursul anilor am văzut că la nivelul tineretului există o frică, o teamă sau o indiferență vizavi de politică. Știu asta, dar trebuie să trecem peste și doar implicându-ne în politică putem să nu stăm doar pe margine și să vedem cum an de an, sau lună de lună, toți cei de vârsta noastră își iau bagajele și pleacă mai departe. Eu am rămas aici și tocmai de asta aș vrea și pe plan local să realizăm ceva, să mișcăm lucrurile.” a mai spus Adrian Matei, noul lider al PMP Petrila.