Organizația de tineret din ALDE Petroșani a trecut la PMP

pmp-petrosaniPreședintele organizației de tineret din ALDE Petroșani a semnat, duminică – 16 octombrie 2016 – adeziunea la PMP Petroșani. Domnul Alexandru Alin COSTACHE a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că împreună cu el au părăsit organizația de tineret ALDE și ceilalți membri.

„Mă bucur că începând cu data de 16 octombrie fac parte din acest partid. Le mulțumesc că m-au primit cu o căldură imensă. Împreună cu tinerii vom organiza proiecte nu neapărat pentru tineri, dar și pentru cetățenii Văii Jiului și pentru toată lumea. În principiu tinerii doresc să se facă auziți în Valea Jiului și nu numai. Am ales PMP deoarece este un partid cu voință care mișcă lucrurile și în care eu cred și voi crede”, a declarat, în conferința de presă de duminică, Alexandru Alin COSTACHE.

Adeziunea la PMP a fost semnată chiar  în fața președintelui PMP Petroșani –  Constantin JUJAN și a președintelui organizației județene Hunedoara – Haralambie VOCHIȚOIU.

„Cred că au văzut în PMP o organizație dinamică și cu obiective clare. Eu îi înțeleg și cred că orice om atunci când intră într-un proiect are niște target-uri, vrea o anumită predictibilitate. Noi am spus foarte clar, în județul Hunedoara vrem un scor de minim 15 la sută, vrem un senator și doi deputați, după care, după data de 12 decembrie să începem ca oamenii care au lucrat în această campanie să fie valorificați. Eu cred că fiecare dintre cei care își alocă timp pentru această activitate ,care este politica și care nu este doar o profesie, ci și o vocație, și de din acest motiv mă bucur sincer că vin oameni, pentru că vin foarte greu oameni tineri în politică. Există o temere, o suspiciune de a nu eșua în politică” a declarat Haralambie VOCHIȚOIU – președinte PMP Hunedoara.