ART Jewelry Festival 2016 – Festival Internaţional de Bijuterie la Timişoara

invitatie-ajf-2016Cel mai strălucitor eveniment al toamnei aduce în atenția publicului colecții de bijuterie semnate de creatori din Japonia, Armenia, SUA, Rusia, Ucraina dar și din România. A patra ediție ART Jewelry Festival încântă iubitorii de frumos cu bijuterii unicat, de calibru internațional și cu muzică live. Bătălia finaliștilor pentru titlul de Cel Mai Bun Designer va fi dată sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 17:30, pe covorul roșu din incinta Iulius Mall.

Se vor putea admira lucrări create din mii de mărgeluţe mici de sticlă şi pietre semipreţioase, metale preţioase, perle de cultură şi materiale organice, cristale swarovski, cupru, materiale textile, și accesorii metalice. Designerii propun o multudine de tennici precum broderii din mărgele şi fir soutashe, împletituri de sârmă, piese croşetate și mixturi.

În cele perioada 21-23 octombrie vor avea loc ateliere de mărgelit cu traineri internaționali și schimburi de experiență alături de finaliștii AJF 2016. Organizatorii au pregătit expoziții cu vânzare în scop caritabil, iar fondurile obținute vor fi donate integral victimelor din incendiul Colectiv.

Festivalul este organizat de grupul Loja Pasionaţilor de Mărgele – comunitate a bijutierilor handmade din România cu peste 3500 de membri. Loja Pasionaţilor de Mărgele are o activitate care variază de la concursuri tematice, evenimente culturale, şcoală primară on-line de mărgelit, ateliere şi tabere de creaţie, portaluri informaţionale de specialitate, până la acţiuni caritabile.

Intarea la Gala Finaliștilor din data de 22 octombrie este liberă. Organizatorii recomandă ținuta cocktail.

afis-program-art-jewelry-festival-2016