Primarul Petroșaniului, membru în conducerea Asociației Municipiilor din România

tibi-iacobPrimarul municipiului Petroșani a fost ales, la începutul acestei săptămni, în cadrul Adunării Generale a Asosicației Municipiilor din România, între cei 23 de membrii ai Comitetului Director la nivel național.

Tiberiu Iacob Ridzi a fost desemnat, în cadrul aceluiași for, și în calitatea de purttor de cuvânt al asociației care reprezintă interesele municipiilor din Romnia și care reunește primaii tuturor celor 103 municipii din România.

”Sunt onorat de încrederea pe care mi-au arătat-o colegii din cadrul acestei asociații naționale. Eu cred că este un lucru bun pentru Valea Jiului, cu att mai mult cu cât este pentru prima oară când un municipiu de rang inferior, cm este Petroșaniul, are un reprezentat în forul de conducere AMR și voi încerca să mă ridic la înălțimea acestei responsabilități. În plus, colegi primari m-au desemnat și în funcția de purtător de cuvânt al Asociației Municipiilor din România”, a declarat Tberiu Iacob Ridzi, primaul municipiului Petroșani.

Din Valea Jiului, aături de Tiberiu Iacob Ridzi, mai fac parte din AMR primarii municipiilor Lupeni și Vulcan. În cadrul Adunării Generale a AMR, desfășrată luni la București, și primarul municipiului Huneodra, Dan Bobouțanu, a fost desemnat ca membru al Comitetului Director, acesta urmînd să ocupe una din funciile de vicepreședinte al asociației.