Liderul liberalilor hunedoreni, candidat cu acte-n regulă la Alba

roman-pnl-candidatPreședintele interimar al PNL Hunedoara, Florin Roman este, începând de astăzi, candidat ”cu acte în regulă” pentru Camera Deputaților, candidatura acestuia fiind înregistrată în Circumscripția electorală nr. 1, din județul Alba. Anunțul a fost făcut chiar de Florin Roman, în urmă cu puțin timp, imediat după depunerea dosarului de candidatură la Biroul Electoral Județean Alba.

”De astăzi sunt candidat cu acte în regulă la Camera Deputaților, Circumscripția nr 1 Alba! Avem o echipă care îmbină experiența, noutatea și tinerețea! Cea mai bună, din punctul meu de vedere! Obiectivul: locul 1 pe țara la alegerile parlamentare; formarea majorității guvernului Cioloș după alegeri; sărbătorirea Centenarului Unirii cu un guvern liberal! Că doar nu Dragnea și socialiștii au făcut Unirea:))! Doamne ajută”, a scris Roman pe pagina sa de socializare.

Florin Roman, secretar executiv adjunct al PNL este considerat un produs al ”noului val” de oameni politici cu care PNL speră să câștige alegerile din iarnă. El este în prezent vicepreședinte al Consiliului județean Alba.