PNL Hunedoara îi cere președintelui Consiliului județean Hunedoara să nu mai folosească imaginea instituției în scop electoral

pnlpetrosani1Într-un comunicat de presă al Filialei județene PNL Huneodara se arată că Laurenţiu Nistor,  liderul PSD Hunedoara, pteședinte al Consiliului Judeţean Hunedoara şi cap de lista pentru Camera Deputaţilor, a făcut noi declaraţii hazardate cu privire la diverse investiţii derulate de către administraţia judeţeană în perioada 2015 – 2016.

”Acuzaţiile au fost formulate atât la un post de televiziune din Valea Jiului cât şi, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă. Îl somăm public pe Laurenţiu Nistor să prezinte tot public dovezile cu care să susţină acuzaţiile formulate. De asemenea,  dacă există orice fel de nereguli, neconformităţi ori suspiciuni cu privire la lucrările derulate şi plăţile efectuate de fosta conducere a Consiliului Judeţean Hunedoara, îi solicităm public preşedintelui PSD, să sesizeze, în cel mai scurt timp, organele de cercetare penală şi toate organismele de control competente în cauză. De asemenea, îl informăm că atât tăinuirea cât şi denunţul calomnios sunt pedepsite de legile în vigoare”, se arată în comunicatul PNL Hunedoara.

Liberalii mai spun că, în caz contrar, în care nu îşi va proba afirmaţiile şi nu se va adresa organelor şi organismelor competente, prezședintele Consiliului Judeţean Hunedoara are datoria să nu se mai folosească de imaginea instituţiei în scop electoral.

davidAcuzat de liderul PSD laurențiu Nistor de o serie de presupuse activități ilegale, comise în perioada în care a condus Consiliul județean Hunedoara, Adrian Nicolae David – candidat al PNL pentru Senat, a replicat: ”Îl somez public pe dl Nistor Laurențiu ca în 72 de ore fie denunță în fața organelor de anchetă ilegalități comise în perioada mandatului meu de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara, fie își cere scuze pentru afirmațiile făcute. Îi atrag atenția că în România sunt pedepsite atât tăinuirea cât și denunțul calomnios! Eu rămân același om: serios și devotat celor ce și-au pus nădejdea în mine și vă asigur pe toți că pentru mine legea este SFÂNTĂ!”, a declarat Adrian David.