O nouă echipă la conducerea Complexului Energetic Hunedoara

cehAdministratorul special al S. CEH-SA, dl. Nicolae Bogdan Codruţ STĂNESCU, prezent astăzi la Petroşani, a desemnat noua echipă care urmează să preia conducerea executivă a societăţii, începând cu data de 2 noiembrie 2016.

În cursul zilei de astăzi, noua conducere a fost prezentată directorilor sucursalelor şi reprezentanţilor sindicatelor, în următoarea componenţă:

– Director general – dl dr. ing. Mihael Cristian MELCZER

– Director general adjunct – dl ing. Petre NICA

– Director general adjunct – dl ing. jr. Horea Aurel Alexandru GIURGIU

Potrivit unui comunicat emis de Biroul de pres[ al CEH, pe fiecare dintre cei nominalizaţi mai sus, îi recomandă o bogată experienţă profesională, competenţele dobândite fiind cele care au stat la baza însărcinării lor cu misiunea de a se implica  în realizarea proiectului de salvare a părţii viabile din cadrul Societăţii Complexul Energetic Hunedoara S.A., motiv pentru care beneficiază de susţinere şi încredere atât din partea administratorilor judiciar şi special ai Societăţii, cât şi a Ministerului Energiei.

Administratorul special al S. CEH-SA, dl. Nicolae Bogdan Codruţ STĂNESCU, mulţumeşte pe această cale dlui Cosmin Lucian CHIUZAN pentru prestaţia pe care a avut-o pe parcursul mandatului său de director general, schimbarea domniei sale fiind motivată strict de dorinţa expresă a acestuia de a nu mai continua în exercitarea acestei funcţii.