Primarul Petroșaniului susține proiectul politic Cioloș- premier și după 11 decembrie

tir-ciolos1Consiliul Național al Partidului Național Liberal a validat, miercuri, cu unanimitate de voturi, decizia Biroului Politic Național prin care Dacian Cioloș este desemnat candidat din partea liberalilor pentru funcția de prim-ministru. De asemenea, Consiliul Național a votat asumarea platformei „România 100” propusă de premierul Dacian Cioloș.

Președintele PNL Hunedoara, Florin Roman, salută decizia și spune că ”Dacian Cioloș, un om cinstit si competent a fost desemnat oficial candidatul PNL pentru funcția de premier al României, deci în 11 decembrie avem de făcut o alegere simplă: un premier european – Cioloș sau un premier condamnat – Dragnea!”

la evenimentul de astăzi, care a avut loc la Palatul Parlamentului din București, alături de alți 400 de delegați din țară, a participat și liderul PNL Petroșani,  Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului. ”Astăzi am participat, alături de cei 400 de delegați din țară, la Consiliul Național de Coordonare al PNL, la București, unde s-a votat în unanimitate susținerea lui Dacian Cioloș pentru funcția de prim-ministru.
Consider că sustinerea din partea PNL a primului-ministru Dacian Cioloș și asumarea platformei Romania 100 este ceea ce ne dorim cu toții: să construim împreună un proiect care să dea o altă anvergură României”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi.

Premierul Dacian Cioloș a declarat în discursul susținut la Consiliul Național al Partidului Național Liberal, că rolul lor este acela de a reclădi legătura între instituțiile democratice și cetățenii care doresc să vadă în deciziile politice și de guvernare „onestitate, eficiență și franchețe”.

„Am încredere că toată evoluția pe care a cunoscut-o partidul dumneavoastră în această ultimă perioadă se va traduce și în energia care să vă permită să recâștigați și să recâștigăm împreună încrederea oamenilor care stau pe margine în momentul de față. România are nevoie în primul rând de acei oameni care își doresc reforma, care își doresc schimbări în această țară, care sunt gata să se implice pentru aceste schimbări și cred că rolul nostru este să reclădim acea legătură între instituțiile democratice care trebuie să își asume aceste schimbări și cetățenii care așteaptă să vadă în deciziile politice, în deciziile legate de guvernare, să vadă onestitate, eficiență și franchețe”, a afirmat Cioloș.