Proiectul “Tinerii și comunitatea” a intrat în etapa de evaluare

niloran1Proiectul “Tinerii și comunitatea”, implementat de  Asociația “Niloran”, în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului, a intrat în etapa de evaluare.

Potrivit președintelui Asociației Niloran, jurnalistul Nicu Tașcă, în această etapă, se va face analiza training-urilor efectuate în cadrul proiectului, la care au participat 300 de tineri, elevi ai liceelor din Valea Jiului, precum și 30 de membrii ai organizației.

”Din ceea ce am perceput la training-uri, tinerii sunt dornici de cunoaștere, chiar dacă domeniul participării publice este nou pentru marea lor majoritate. Primul contact cu acest domeniu este, de altfel, foarte important și definitoriu pentru modul în care se vor implica în viața comunității, în viitorul apropiat sau mai îndepărtat”, a declarat Nicu Tașcă.

Proiectul “Tineri pentru județul Hunedoara” a apărut din nevoia de a-i aduce pe tinerii din licee mai aproape de comunitatea județeană din care fac parte și a-i determina să participe activ la viața acesteia, dezvoltându-le competențele.

niloran2