Ce vor candidați PRU pentru locuitorii Văii Jiului ?

pru-valea-jiuluiCandidații din județul Hunedoara pentru alegerile parlamentare din partea Partidului România Unită (PRU) s-au întâlnit, zilele trecute, cu membri și simpatizanții acestei formațiuni politice dar și cu alegătorii din Valea Jiului. La biserică sau la piață, politicienii din echipa PRU le-au vorbit oamenilor despre proiectele acestei formațiuni autodefinite naționaliste de stânga, respectiv un stat puternic cu cetățeni puternici.

„Mereu voi fi pentru oameni, România si județul Hunedoara !” Acesta este sloganul promovat în campanie de fostul președinte al Consiliului Județean Hunedoara, Mihail Nicolae Rudeanu, în prezent preşedinte de onoare al organizaţiei judeţene PRU Hunedoara şi primul pe lista de la Camera Deputaţilor al acestui partid. ”Mi-a făcut mare plăcere să mă întâlnesc cu oamenii din Valea Jiului, să discut cu ei și în acest mod am reușit să aflu problemele lor. Este foarte adevărat că fiecare dintre ei au probleme diferite și își doresc o viață mai bună, dar am vrut să le ascult problemele și să mă gândesc la soluții care i-ar ajuta pe marea majoritate. Acești oameni, mi-au mărturisit că ar dori să existe un salariu minim mai mare, că își doresc cursuri specializate ca să se dezvolte profesional, care să le ofere mai multe oportunități și că ar vrea să fie mai sprijinită familia, copii. Am ascultat aceste probleme si mă voi gândi la soluții ca să îi ajut. Cel mai important lucru, este că vreau să acționez, să fac ceva să ajut pentru că a gandi este primul pas, dar ceea ce contează cel mai mult este Acțiunea, Fapta”, spune Mihail Rudeanu.

Alături de Mihail Nicolae Rudeanu, din partea PRU vor mai candida, în judeţul Hunedoara, pentru Camera Deputaţilor, Mircea Eugen Romanescu, Lucian Stanciu – Gorun, Cristian Serafim Leucian, Marius Cătăşin Ardelean, Mircea Iuliu Toderaş, Petre Racoviţă şi Elena Laura Todreaş, iar la Senat Iosif Sebastian Şuşman, Ieronim Fănel Doncea, Tănase Perţa, Mircea Mihai Botez şi Daniela Popa.