La Vulcan, PNL devine tot mai puternic !

pnl-vulcanMobilizați de tânărul, dar energicul om politic local Dan Marinescu, organizația municipală din Vulcan a Partidului Național Liberal devine, pe zi ce trece, mai puternică și mai vizibilă în peisajul politic local din Valea Jiului.

În același context s-a înscris și Adunarea Generală a PNL Vulcan care a reunit, miercuri, 9 noiembrie, la sala de festivități IMAX din Vulcan, peste 230 de membri, vechi și noi, ai acestei organizații.  Având în vedere situația din sectorul minier și enegetic din Valea Jiului, la eveniment au participat și mai mulți lideri sindicali vulcăneni, dar și reprezentanț ai mai mltor instituții de pe raza localității, care apreciază interesul liberalilor și al premierului Cioloș pentru susținerea acestui domeniu de activitate în orizontul următorilor cel puțin 10 ani.

Liberalii din Vulcan au avut la Adumarea generală de ieri și oaspeți de seamă din conducerea locală și județeană a PNL. Astfel, Tiberiu Iacob Ridzi – primarul liberal din Petrosani cât și președintele filialei PNL Hunedoara, Florin Roman, venit tocmai de la Alba Iulia pentru a fi alaturi de liberalii vulcaneni, dar și candidatul pentru Senat propus de organizațiile PNL din Valea Jiului, Adrian David, au fost invitații de onoare ai membrilor PNL de la Vulcan.

pnl-vulcan3

pnlvulcan5Cu acest prilej, președintele PNL Vulcan, Dan Marinescu a aratat ca liberalii sunt astăzi mai uniți ca oricând și, totodată, se simt tot mai încrezători și mai motivați alaturi de noul lor lider. ”Apreciez faptul că atât liberalii cu vechime în organizația de la Vulcan, dar și foarte mulți tineri sunt alături de mine în țelul nostru comun de a construi la Vulcan o echipă politică puternică și victorioasă în alegeri”, spune Marinescu.

Mesajul lui Dan Marinescu transmis colegilor săi la această Adunare Generală a fost, în mod evident, acela de susținere, cu argumente concrete și realiste, a candidatului Văii Jiului pentru Senat, tânărul dar apreciatul liberal Adrian David. ”Cred că Adrian David, un liberal în spirit și atitudine, dar și un om care deja a demonstrat că îi pasă de cetățenii Văii Jiului și că știe care sunt așteptările oamenilor de la aleșii lor, este acel senator de care acum, mai mult ca niciodată, Vulcanul, Valea Jiului și județul Huneodara au atât de multă nevoie”, a spus Dan Marinescu.

Aceleași aprecieri le-au avut, în discursul lor și Florin Roman, președintele PNL Hunedoara, Tiberiu Iacob Ridzi – președintele PNL Petroșani, dar și invitatul surpriză care a onorat evenimentul liberalilor vulcăneni, respectiv consilierul local independent Florin Govor, care nu a uitat că a făcut parte din echipa liberală, care și-a păstrat în mod activ spiritul liberal și care a venit pentru a-și arăta susținerea pentru candidații PNL la alegerile parlamentare dar, în mod special, față de prietenul Adrian David. ”Sunt convins că Adrian David merită să fie un senator al Văii Jiului așa cum sunt convins că Dacian Cioloș merită să fie în continuare Primul  Ministru al României”, a spus Florin Govor.

De altfel, această convingere o au toți liberalii din Vulcan care se vor mobiliza și la votul din 11 decembrie pentru a da șansa Văii Jiului să facă parte, la rândul ei, din necesarul proiect liberal ”România înainte !”

 

pnlvulcan2