Ziua Porților Deschise la Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida” Petroșani

colegiu-leondaJoi,10 noiembrie 2016 a avut loc la Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida” din Petroșani, acțiunea intitulată ”Ziua Porților Deschise”.

În cadrul acestei activități, elevii din clasele a VIII-a de la școlile gimnaziale din Petroșani, dar și de la alte școli din Valea Jiului au avut ocazia să viziteze pe îndelete incintele școlare ale Colegiului, începând cu laboratoare, ateliere, biblioteca și încheind cu sala de educație fizică și sport.

Viitorii liceeni s-au informat astfe cu privire la specializările pe care Colegiul le organizează și au admirat lucrările practice ale elevilor din standurile expuse pe domenii de activitate: mecanic, electric, construcții, mecanic auto, confecții textile, estetica și îngrijirea corpului omenesc.

Mulți dintre viitorii absolvenți ai ciclului gimnazial si-au arătat dorința de a urma mai departe cursurile la Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida” fiind atrași mai ale de versatilitatea profilelor, de baza materială existentă și nu în ultimul rând de calitatea actului educațional în învățământul profesional și tehnic.

Deosebit de emoționați au fost elevii de la Învățământ Special ai Școlii IG Duca din Petroșani, care și-au reîntâlnit aici prieteni mai mari care acum doi ani și-au unit „destinul’ cu această unitate de învățământ.

copii-scoala