Aventuri ca-n Vestul sălbatic la Deva Shopping City

afis-a2-vestul-salbaticLa Deva Shopping City, până pe 28 noiembrie 2016, între orele 10:00 și 20:00, copiii pot intra în rolul de pionieri ai Vestului Sălbatic, descoperindu-i secretele și istoria prin activități distractive!

Biletul pentru eveniment este de 10 lei și poate fi cumpărat de la Info Desk. Pentru grupurile organizate, de minimum 15 copii, pretul unui bilet este de 7 lei de persoană. Pentru a programa o aventură, cei interesați pot trimite un e-mail pe adresa info@shoppingcitydeva.ro sau pot suna 0254 232 500.

Timp de 45 de minute, micii aventurieri vor traversa un traseu special amenajat, în care vor descoperi o mina de aur, se vor duela cu bandiții și multe altele! Încă din primele minute ale experienței, copiii se vor costuma în cowboy sau indieni, pentru a se integra perfect în lumea western. Calatoria lor inedită începe în Orașul din deșert, unde vor descoperi obiceiurile locului, dar și cum era organizat un astfel de oraș. Urmează aventura prin mina unde copiii vor căuta aur și îl vor extrage cu uneltele specifice – vor fi „detonări de dinamită” și vor avea la dispoziție vagoane pentru strângerea aurului.

Cu aurul strans, copiii își vor putea cumpăra un cal, trecând astfel la urmatoarea etapă a calatoriei: cursele de cai (extrem de populare în Vestul Sălbatic). Urmează focul de tabăra al cowboy-lor, în jurul căruia se vor strânge copiii și vor sta la povesti. Alături de oamenii locului, vor învăța cântecele specifice și vor cânta la muzicuță.

Călătoria continuă cu dueluri cu pistoale de jucărie, dar și cu prinderea celor mai de temut bandiți din Vestul Sălbatic. Apoi, vizitatorii vor afla despre bandiții din Vestul Sălbatic și vor face poze cu afișele haioase Wanted.

Aventura se încheie cu satul indienilor. Micii exploratori vor intra într-un cort traditional unde vor descoperi cât mai multe despre triburile de indieni, civilizația și obiceiurile lor. Toți copiii vor primi diplome pentru curajul dovedit în Aventura din Vestul Sălbatic.

Pe tot parcursul traseului, copiii vor fi supravegheați de ghizi specializați, care vor răspunde la toate întrebările celor mici.

afis-a2-vestul-salbatic-copy