Candidatul PNL pentru Senat Adrian David, în campanie pe străzile din Vulcan

david-pnl1Candidatul propus de organizațiile PNL din Valea Jiului pentru funcția de senator al județului Hunedoara, Adrian Nicolae David a fost prezent astăzi în mai multe zone din municipiul Vulcan, unde a avut întâlniri cu alegătorii.

În ciuda vremii potrivnice, David, împreună cu o numeroasă echipă a liberalilor din Vulcan mobilizați de liderul PNL Vulcan Dan Marinescu, au împărțit sute de pliante cu programul electoral propus de PNL, precum și pliante cu candidații pe care PNl îi propune alegătorilor din județul Hunedoara în alegerile legislative din 11 decembrie.

”Am avut o experență plăcută astăzi alături de tinrii liberali ai organizației noastre de la Vulcan, împreună cu care ne-am întâlnit cu locuitorii Vulcanului, în diverse cartiere din acest oraș foarte drag mie. Mă bucur să constat că oamenii apreciază modul nostru de a face campanie, că sunt receptivi și trag nădejde că-și vor păstra aceeași atitudine față de mine, față de întreaga echipă liberală, și la momentul votului din 11 decembrie. La urma urmei și eu, și dumnealor, și noi toți, ne dorim o singură direcție pentru țara noastră: România înainte !”, a declarat candidatul liberal Adrian David, propus pentru alegerile de la Senat.

Și pentru că regulile campaniei electorale sunt foarte stricte și nu mai permit candidaților să ofere nimic alegătorilor, David a avut plăcuta surpriză să fie primit, între momârlanii din zona Paroșeniului, nu doar cu brațele deschise, ci și cu o generoasă porție de… clătite momârlănești !

pnl1

***

 

pnl2