Standul Hunedoarei, peste cel din Sibiu, Dâmbovița, Predeal și chiar Ungaria, la Târgul de Turism al României 2016!

hunedoaraturism-cu-alexandra-si-birtokNumai în prima zi, zeci de vizitatori au trecut pragul standului județului Hunedoara la Târgul de Turism al României, ediția 2016, de la București. Prezentat într-o manieră modernă, elegantă și format din mai multe module reprezentative pentru cele 10 zone de atracție turistică ale județului, standul constituie unul din punctele de interes ale târgului.

Standul a fost vizitat și de Anca Pavel-Nedea, președinta Autorității Naționale pentru Turism, care s-a declarat încântată de creativitatea echipei hunedorene. Cuvinte de apreciere au venit și din partea vicepremierului Costin Borc, plăcut surprins de modul inedit de prezentare al principalelor puncte de atracție din județul Hunedoara. Într-o replica a matriței antice de la Sarmizegetusa Regia, demnitarul și vizitatorii care au trecut pe la stand au avut ocazia să descopere zece dintre cele mai prețioase ”comori” ale turismului hunedorean.

Alpinista Alexandra Flavia Marcu, imaginea județului la TTR 2016, a fost felicitată de autorități, iar în cadrul Galei Turismului Românesc deveanca noastră va fi premiată pentru că a vorbit lumii atât de frumos despre județul Hunedoara și România în ascensiunile ei pe cei mai înalți vulcani de pe mapamond.

La târg sunt prezente numeroase județe, asociații și firme de renume internațional. Evenimentul continuă până în data de 20 noiembrie. Standul județului Hunedoara se afla în pavilionul C2 al complexului expozițional Romexpo.

hunedoara-targ2

***

hunedoara-targ3

***

huneodara-targ4

***

hunedoara-targ1

***

hunedoaraturism1

***

hunedoaa-targ5