Municipalitatea din Petroșani aprinde mai repede luminile de sărbătoare

primarie-petrosaniMunicipalitatea din Petroșani a finalizat montarea iluminatului ornamental și, în seara zilei de luni, 28 noiembrie, luminile care anunță sărbătorile de iarnă vor fi pornite pe raza localității.

”Am decis anul acesta, așa cum am promis de altfel în urmă cu un an, că vom face în așa fel încât să putem aprinde luminile de sărbătoare înainte de Ziua Națională a României. Am reușit și, astfel, vom întâmpina Ziua de 1 Decembrie și cu acest element decorative pe care-l constutuie iluminatul ornamental”, spune Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Chiar dacă nu au fost făcute cheltuieli substanțiale pentru iluminatul ornamentale, în comparație cu alte primării chiar din Valea Jiului, la Petroșani, zona centrală a municipiului, centrul civic, parcurile dar și alte cartiere ale orașului vor beneficia de un sistem de iluminat ornamental deosebit de atractiv.

În plus, pentru sărbătorile de iarnă, autoritățile locale deja au adus un brad natural imens care va fi împodobit în Parcul Central Carol Schreter, acolo unde va fi instalată și diorama care înfățișează nașterea Domnului Isus Hristos. Tot aici vor avea loc, în luna decembrie, numeroase concerte de colinde și evenimente special dedicate sărbătorilor de iarnă.

Iluminatul ornamental va porni în Petroșani luni, 28 noiembrie de la orele 17,30 în cadrul unui eveniment public la care primarul Tiberiu Iacob Ridzi invită toți copiii, pentru a apăsa împreună butonul care va umple de strălucire străzile din municipiul Petroșani.