Președintele PNL Alina Gorghiu alături de candidații PNL din județul Hunedoara

gorghiudeva4Preşedintele PNL, Alina Gorghiu a fost prezentă astăzi la un miting electoral organizat de filiala PNL Hunedoara, la care au luat parte candidaţii judeţeni ai partidului în alegerile parlamentare. „Vreau să le spun oamenilor de la Deva, din Hunedoara, că nu există niciun fel de ruptură între PNL şi Dacian Cioloş, aşa cum spun televiziunile de casă ale PSD-ului. Suntem într-un parteneriat bun, într-un parteneriat onest, suntem într-o legătură care înseamnă că Partidul Naţional Liberal a înţeles că trebuie şi avem nevoie de schimbare în politica românească. Niciun alt partid din România n-a înţeles că politica nu se mai poate face cu aceleaşi figuri uzate cum sunt Dragnea, Ecaterina Andronescu, Rovana Plumb sau Victor Ponta”, a spus Alina Gorghiu.

Prezentă chiar în mijlocul celor cărora le vorbea, în ciuda ploii mărunte, Alina Gorghiu a afirmat că este „mândră” de listele de candidaţi pe care le propune PNL în întreaga ţară, menţionând că liberalii propun un program de guvernare bazat pe cifre.  „Sunt câteva proiecte la care ţin şi pe care, în prima jumătate de an a lui 2017, le vom face să devină realitate. Cota unică generalizată, 16% la toate: atât contribuţiile pe muncă, TVA, impozitul pe venit, (…) faţă de 35% cât vrea PSD. Avem un alt proiect legat de salarizarea unică – şi bugetarii, şi privaţii trebuie să o ducă mai bine în România. Dacă n-o să avem salarii mai decente în România, n-o să avem perspectiva reducerii decalajelor dintre noi şi alte ţări civilizate din Europa de Vest’, a declarat preşedinta PNL.
gorghiudeva3Liderul PNL a mai arătat că pensiile parlamentarilor vor fi desfiinţate, dacă PNL va ajunge la guvernare. „Spuneţi-le pensionarilor că nu sunt monopolul PSD, că primul lucru pe care îl vom face când vom ajunge la guvernare va fi să nu mai impozităm pensiile, decât pensiile parlamentarilor, acele pensii privilegiate pe care PSD-ul şi le-a dat şi care, din ianuarie, cu un guvern liberal vor deveni istorie”, a mai afirmat Gorghiu.

gorghiudeva1Președintele Partidului Național Liberal a dat asigurări că, în ciuda unor afirmații lansate de adversarii politici în spațiul public, nu există niciun fel de ruptură între PNL şi premierul Dacian Cioloş.

În finalul discursului său, preşedintele PNL le-a mai spus celor prezenţi că la centenarul Marii Uniri de la 1918, România trebuie să fie guvernată de PNL. „Acum aproape o sută de ani, românii au făcut unirea sub mandatul unui prim-ministru liberal. Avem obligaţia faţă de ţară, ca în 2018, când este Marea Unire şi o sărbătorim cu toţii, mandatul pozitiv al acestei sute de ani să-l dea un prim-ministru liberal, cu un guvern liberal’, a mai spus Alina Gorghiu.

Potrivit AGERPRES, la mitingul organizat de PNL în Piaţa Unirii din Deva au luat parte circa 2.000 de liberali din judeţul Hunedoara. Manifestarea s-a încheiat cu o horă a unirii în care s-au prins o mare parte dintre cei prezenţi, alături de ei aflându-se liderii PNL şi candidaţii PNL Hunedoara în alegerile parlamentare.

gorghiudeva2