Ziua Națională aduce un maraton cultural la Teatrul din Petroșani

nicoleta bolcaPotrivit unui proiect derulat cu succes și în anii precedenți, Teatrul Dramatic ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani va marca sărbătoarea Zilei Naționale a României prin găzduirea unui maraton cultural de excepție, care se va derula zilnic, în perioada 30 noimebrie – 4 decembrie.

În această perioadă, după cum ne informează directorul teatrului din Petroșani, actrița Nicoleta Bolcă, va avea loc cea de-a doua ediție a Festivalul de Teatru „La multi ani, România!” Programul Festivalului de Teatru „La multi ani România!” este o initiativă  a directorului Teatrului Dramatic „Ion D, Sîrbu Petrosani, Nicoleta Lucretia Bolca, sustinută de Consiliul Judetean Hunedoara și Primãria Municipului Petrosani.

În cadrul acestui festival de teatru, pe scena teatrului din Petroșani sunt programate mai multe spectacole, după cum urmează:

  • 30 noiembrie – „Visul”, de Dan Puric
  • 1 decembrie – “Infinitul lui Brâncusi”, de Valeriu Butulescu (Teatrul Dramatic ID Sîrbu din Petroșani)
  • 2 decembrie – “Cabinierul”, de R. Harwood (Teatrul de Nord Satu Mare)
  • 3 decembrie – “Durata medie de viatã a masinilor de spãlat”, de Elise Wilk (Teatrul de Vest Resita)
  • 4 decembrie – Degetica & Spectacol de Ziua Minerului  (Teatrul Dramatic ID Sîrbu din Petroșani)

Pentru acest maraton artistic dedicat Zilei Naționale a României, prețul biletului pentru oricare dintre spectacole este de 20 de lei. De asemenea, conducerea teatrului dn Petroșani informează că abonamentele sunt valabile la toate spectacolele.

ziua-romaniei-la-teatru