O seară de poveste a dat startul sărbătorilor de iarnă în municipiul Lupeni

lupeni1A fost odată ca niciodată !… Așa a început astăzi, în însemnata zi de 1 Decembrie, una dintre cele mai frumoase povești de sărbătoare în municipiul Lupeni. Câteva sute de copii, împreună cu părinții și bunicii au ținut să participe la acțiunea ad-hoc organizată de administrația publică locală din municipiul Lupeni cu ocazia pornirii iluminatului stradal ornamental în municipiul Lupeni.

”Butonul magic” care a transformat Parcul Copiilor, dar și principalele străzi din centrul municipiului Lupeni într-o feerie de lumină și culoare cum nu s-a mai văzut niciodată în acest oraș, a fost apăsat chiar de primarul Cristian Resmeriță, împreună cu viceprimarul Iacob Mesaros și de consilierul local Lucian Resmeriță.

Atmosfera de poveste a fost întregită la Lupeni de prezența în oraș, în premieră în Valea Jiului anul acesta, a lui Moș Crăciun, dar și a altor personaje de poveste întrupate de actorii Teatrului din Petroșani (Albă ca zăpada și cei 7 pitici, Motanul Încălțat, Scufița Roșie și lupul ș.a.m.d) care au împărțit dulciuri copiilor care au venit la acest eveniment care marchează începutul unei luni întregi de poveste în municipiul Lupeni. Tot cu acest prilej, copiii talentați din cadrul cenaclului ”Pas cu pas” condus de Petronela Baldovin au încălzit atmosfera cu frumoase cântece care vestesc startul sărbătorilor de iarnă și cu frumoase colinde de Crăciun.

lupeni8

 

***

lupeni5

***

lupeni3

***

lupeni7

***

lupeni11

***

lupeni10

***

lupeni9

***

lupeni-primaria