Ludovic Orban, oaspete al PNL în Valea Jiului

vulcanpnl1Fruntașul liberal Ludovic Orban a fost sâmbătă, 2 decembrie 2016, invitatul liberalilor din Valea Jiului la o întrunire politică de susținere a candidiaților PNL Hunedoara pentru Senat și Camera Deputaților.

Întâlnirea lui Ludovic Orban cu membri și simpatizanții PNL a fost găzduită de Organizația PNL Vulcan, una dintre cele mai active în această campanie electorală. Dan Marinescu, tânărul președinte al PNL Vulcan spune că ”prezența domnului Ludovic Orban la Vulcan a fost o mare onoare pentru noi, liberalii, dar în același timp am avut bucuria de a constata din nou că există unitate între organizațiile PNL din Valea Jiului ! Mă bucur  că Vulcanul a fost polul unității organizațiilor din Valea Jiului! De asemenea, le mulțumesc domnului președinte Florin Roman  pentru sprijinul acordat în concretizarea acestui eveniment! Valea Jiului susține Adrian Nicolae David senator!”, a declarat Dan Marinescu, președintele PNL Vulcan.

vulcanpnl4

Alături de Ludovic Orban, la întâlnirea liberalilor de la Vulcan au fost prezenți liderii organizațiilor PNL din Valea Jiului, dar și Florin Roman, președintele PNL Hunedoara și Adrian Nicolae David, candidatul liberalilor din Valea Jiului pe listele PNL pentru Senat. ”Am participat, împreună cu domnul Ludovic Orban, un liberal ”pur sânge” la întrunirile electorale de sîmbătă, de la Hațeg și Vulcan. Îi mulțumesc pentru cuvintele frumoase și pentru încrederea pe care o arată candidaților PNL Hunedoara și liberalilor hunedoreni în general. Cu suportul unui astfel de om, de libeal, dar mai ales cu susținerea cetățenilor din Vulcan, din Hațeg și din tot județul Hunedoara, avem garanția că Hunedoara merge cu succes pe drumul croit de PNL în toată Romnia: Înainte !”, a spus Adrian Nicolae David.

vulcanpnl3

vulcanpnl5