Patricia Thomits -Constantine este câștigătoarea Marelui Premiu al ediției din acest an a Festivalului ”Te salut generație-n blugi” de la Vulcan

premiantii-festival-vulcanPatricia Thomits -Constantine este câștigătoarea trofeului ediției a IV-a a Festivalului de folk ”Te salut generație în blugi, care a avut loc sâmbătă, 3 decembrie la Vulcan. Aceasta a câștigat concursul de interpretare cu o prelucrare populară într-o interpretare excepțională care a sensibilizat publicul.

Ediția din acest an a Festivalului –concurs de muzică folk și poezie ”Te salut generațien blugi !” organizat la Vulcan de prof. Dana Tacea și prof. Elisabeta Rovinar în memoria celui care a fost fondatorului celui mai apreciat fenomen artistic al tinerilor din România, poetul Adrian Păunescu, a reunit la start câteva zeci de tineri artiști care și-au disputat premiile puse în competiție de organizatori, cu sprijinul sponsorilor.

”Proiectul nostru își propune să promoveze muzica folk în rândul tinerei generații,
oferindu-i posibilitatea de a se afirma prin intermediul literaturii și muzicii. Mă bucur că și în acest an am avut o participare numeroasă la acest festival care a oferit numrosului public mai bine de 6 ore de muzică și poezie de cea mai bună calitate”
, spune prof. Dana Tacea, organizatorul acestui eveniment.

În cadrul festivalului concurs de la Vulcan, au susținut recitaluri extraordinare artiști consacrați ai folkului românesc, dintre care amintim aici pe: Ionuț Mangu, Cătălin Stepa, Florin Camen, Florentin Budea, Adi Cîmpeanu, Emil Horvath. De asemenea, în spectacol a fost prezent și actorul Mihai Sima, de la Teatrul Dramatic ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani.

festival11

festival10

Vedeți mai multe fotografii realizate de Ionică Merișanu la acest eveniment cultural accesând linkul:

https://www.facebook.com/ionica.merisanu/media_set?set=a.1361973373837075.1073742137.100000732758059&type=3&pnref=story