Moș Nicolae deschide sezonul sărbătorilor în municipiul Vulcan

parcul copiilor vulcanMunicipiul Vulcan este pregătit, din toate punctele de vedere, pentru a marca, așa cum se cuvine, sărbătorile de iarnă din acest an. ”Am finalizat lucrările la iluminatul ornamental de pe Bulevardul Mihai Viteazu, unde avem și câteva surprize pentru anul acesta; am finalizat, de asemenea, amenajarea Parcului Copiilor și am împodobit deja Pomul de Crăciun; avem ca în fiecare an și o dioramă care înfățișează momentul Nașterii lui Isus iar colindătorii de la școlile din Vulcan si-au făcut deja repertoriul pentru a ne introduce în atmosfera tipică acestor minunate sărbători. Mai mult, zilele acestea a și nins frumos la Vulcan… Practic, suntem pregătiți pentru a da startul sărbătorilor de iarnă în municipiul Vulcan”, spune Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

Evenimentul va fi marcat, în mod festiv, chiar în seara zilei de 5 Decembrie, de Moș Nicolae, când în Parcul copiilor, amenajat peste drum de Primăria municipiului Vulcan, va fi primit Moș Nicolae. Tot de aici vor fi aprinse și luminile de sărbătoare, care vor scălda Vulcanului în lumină și culoare, aducând în oraș atmosfera Crăciunului.

De asenenea, tot astăzi, la Vulcan va avea loc un concert de colinde (primul din acest an) susținut de copiii din Ansamblul Folcloric Doruleț, coordonat de prof. Doina Bughe, precum și de corala bărbătească ”Armonia din Constanța”. Evenimentul artistic debutează în această seară de la orele 18,00 și va avea loc în sala Cinematografului din Vulcan.

colind-vulcan