Haralambie Vochițoiu (PMP): ”Electoratul are întotdeauna dreptate !”

vochitoiu la senatPartidul Mișcarea Populară nu a reușit, în județul Huneodara, să atingă performanța politică obținută la nivel național de fomațiunea condusă de fostul președinte al României, Traian Băsescu.

PMP a obținut în județul Hunedoara, în ciuda unei campanii electorale active și extrem de vizibile, dar și în ciuda unor liste de candidați cu multe nume noi în spectrul politic local, decât un procent de 3,89% din totalul voturilor pentru Senat, respectiv 3, 81% din totalul voturilor exprimate pentru Camera Deputaților.

Cu un scor general de 3,85% PMP nu trece pragul electoral în acest județ și nu va avea niciun reprezentant din județul Hunedoara în viitorul Parlament.

Liderul PMP Hunedoara, fostul senator Haralambie Vochițoiu apreciază că acesta este glasul poporului și el trebuie privit ca atare. ”Electoratul are ÎNTOTDEAUNA dreptate! Regret că nu pot să le explic colaboratorilor mei cei tineri (mai ales) această axiomă! Mă bucur că am contribuit la intrarea partidului nostru, PMP, în Parlament! Să știți că și unanimitatea e periculoasă! Pentru mine a fost o onoare să reprezint hunedorenii, în ltimii 4 ani,  în cea mai înaltă instituție democratică din România-Senatul! Le mulțumesc tuturor oamenilor ce i-am întâlnit în acest periplu politic. De la toți am învățat câte ceva! Echipei mele de campanie nu cred că voi reuși să-i mulțumesc suficient vreodata… am avut lângă mine oameni extraordinari !Peste câteva zile se va așterne liniștea sărbătorilor. Dumnezeu sa ne dea tuturor sănătate si înțelepciune!”, a declarat Haralambe Vochițoiu.