Revelion pentru toată lumea la Vulcan

ile gheorghe primarMunicipalitatea din Vulcan va organiza și la finalul acestui an, atât pentru tineri, cât și pentru vârstnici, Revelionul anului 2017. În acest sens, pentru buna organizare a evenimentului, Consiliul Local Vulcan a suplimentat fondurile alocate pentru organizarea revelionului. Astfel, costul total pentru organizarea “Revelionului vulcănenilor” ajunge la 75.000 de lei.

“Prin H.C.L nr. 13/2016  privind aprobarea programului acţiunilor culturale, ştiinţifice, artistice, sportive şi de agrement pentru anul 2016, s-a aprobat de către Consiliul local alocarea sumei de 60.000 de lei pentru organizarea  acţiunii culturale  –   „Revelionul Vulcănenilor”. Pentru buna desfăşurare a acestei acţiuni culturale , iniţiatorul a propus suplimentarea sumei aprobate cu suma de 15000 de lei,  pentru  organizarea în bune condiții a spectacolului de revelion pe stradă.. Suma de 15000 de lei se va suporta din bugetul local capitolul ”Cultură, religie şi sport”, urmând a se prezenta documente justificative pentru cheltuielile efectuate, conform legislaţiei în vigoare”, explică primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile.

La Vulcan, câteva sute de pensionari care au achiționat tichetele puse la dispoziție de autoritățile locale, vor putea participa la Revelionul Pensionailor, care va avea loc chiar în noaptea de la cumpăna anilor la Sala de evenimente ”Dincă” din localitate. De asemenea, pentru tineri, dar și pentru ce care vor să sărbătorească trecerea în noul an pe străzile Vulcanului, în fața sediului Primăriei va avea loc un recital artistic și un impresionant foc de artificii.

”Facem toate aceste lucruri pentru ca un numnăr cât mai mare dintre cetățenii orașului nostru, care doresc și care merită să se bucure de sărbătoarea Revelionului, să poată participa la această sărbătoare alături de reprezentanții comunității locale. Invit pe această cale vulcănenii să ne fie alături, pentru a număra împreună ultimele momente ale anului 2016 și pentru a ne bucura, tot împreună, ca într-o adevărată familie de primele clipe ale anului 2017 care va scălda Vulcanul nostru activ într-o explozie de lumină, la focurile de artificii atât de apreciate e vulcăneni”, a mai spus primarul Gheorghe Ile.