Ce spune liderul PNL Hunedoara despre membrii Guvernului Grindeanu ?

florin roman pnlÎn această dimineață, la Palatul Parlamentului, a început audierile miniștrilor propuși de PSD și ALDE pentru a face parte din viitorul Cabinet Grindeanu.

Opoziția politică a anunțat încă de ieri că nu va da un vot pentru învestirea acestui Cabinet guvernamental. Președintele PNL Hunedoara are și câteva explicații personale cu privire la acest gest de respingere a Guvernului PSD-ALDE.

”Asăzi audiem ministrii guvernului PSD. Mă uitam pe CV-uri și unul mi-a sărit în ochi. Este cel al ministrului Energiei, un om care prezintă un CV plin de greșeli gramaticale! Spune că poate fi șef de „compartiment” într-o companie, mai putin cel economic. Adică, e numai bun de ministru băiatul asta!”, spune Florin Roman.

Președintele PNL Hunedoara, care este și secretar executiv al PNL la nivel național, apreciază, în același timp că, în rest, miniștri propuși de PSD și LDE sunt fie clienți ai DNA puși șefi peste bani europeni, fie oameni lipsiti de pregătire profesională și trimiși parcă în guvern să-și ”rupă gâtul”! ”Este și guvernul „tataie” Meleșcanu, o tânără speranță la…74 de ani, pus să se răzbune pe Diaspora! Ministrul Afacerilor Interne e ”teleportată” din republica Dragnea, adică din Teleorman, este cea care în vară scria cu mânuța ei către minister că nu candidează la alegerile parlamentare. Per total, e un guvern subțire, mediocru dar fidel, nu lui Castro, ci „noului tatuc” Liviu Dragnea! Dar ese și un guvern numeros și dodolot,  cu 24 de ministere, care ne aduce aminte de tovarășul Dăscălescu! Dar și de îndestularea clientelei poltice”, spune deputatul Florin Roman, președintele PNL Hunedoara.