Se redeschide competiția pentru șefia PNL Hunedoara

florin roman pnlUna din noile prevederi statutare adoptate de liberali în cadrul Consiliului Național de Coodonare al PNL, care a avut loc sâmbătă la București, stabilește că pentru funcțiile de conducere din organizațiile locale și județene ale PNL își vor putea depune candidatura doar membri ai acestor organizații care au domiciliul în județul respectiv.

Măsura dă peste cap planurile actualului președinte interimar al PNL Hunedoara, deputatul de Alba Florin Roman, care-și anunțase intenția de a candida, anul acesta, pentru funcția de președinte al liberalilor din acest județ. În noile condiții, cu toate că delegația PNL Hunedoara nu a votat pentru noile modificări ale Statului PNL, Roman nu va mai putea candida pentru funcția de lider al liberalilor hunedoreni, chiar dacă se bucură de sprijinul majoității organizațiilor locale.

De altfel, Florin Roman și-a atenționat colegii asupra acestui lucru, prin intermediul unui mesaj transmis liderilor din organizațiile locale ale PNL Hunedoara. ”Stimaţi colegi. Astăzi s-a modificat statutul partidului la propunerea lui Mihai Voicu. Conform celor aprobateţ nu mai pot candida la funcţia de preşedinte al PNL Hunedoara. Voi continua să vă reprezint până la alegerea noului preşedinte. A fost o onoare să lucrăm împreună! Voi fi întotdeauna alături de voi iar Hunedoara rămâne a doua mea casă. Vă mulţumesc din suflet!“, le-a spus Flori Roman colegilor săi din Hunedoara.

Deocamdată, pentru alegerile interne din PNL Hunedoara, alături de președintele interimar Florin Roman își mai anunțase intenția de a candida la șefia organizației județene, deputatul PNL Lucian Heiuș. Alegerile interne din cadrul organizațiilor locale și județene ale PNL se vor desfășura în lunile următoare.