La Teatrul ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani vine, sâmbătă, în premieră ”Un pedagog de modă 9”

afis pedagogTeatrul Dramatic Ion D. Sîrbu din Petroșani invită locuitorii Văii Jiului la o nouă premieră a stagiunii 2016/2017, „Un pedagog de modă 9”.

Scenariul spectacolului este realizat de Daniel Vulcu, scenarist care a mai pus în scenă la Petroșani spectacolele „Și miniștri calcă strâmb” și „La Iunion birjar” două comedii savuroase, la fel cum va fi și spectacolul din acest sfârșit de săptămână.

Textul după care se joacă acestă piesă este după I.L. Caragiale și Karinthy Frigyes.

Coregrafia este asigurată de Victoria Bucun (Vica), prezentă pentru a doua oară la Petroșani în acest an. Tot Vica a pregătit coregrafia actorilor petroșeneni la spectacolul „Alte trei surori”.

Pe scenă îi veți putea vedea pe Anka Marcoș, Corina Vișinescu, Amelia Toaxen, Simona Codreanu, Alexandru Cazan, Mihai Alexandru, Mihai Sima, Sergiu Fîrte și Radu Tudosie. Scenografia este semnată de Alexandru Radu iar muzica de Dorin Griguță.

Un spectacol antrenant, cu mult umor, muzică și dans, asta promit actorii petroșeneni.

Premiera va avea loc sâmbătă, 25 martie, de la ora 18:00, în sala de spectacole a Teatrului Dramatic Ion D. Sîrbu Petroșani. Cei care nu pot ajunge la premieră sunt așteptați la următoarele reprezentații ale spectacolului.

Pentru cei mici, duminică, 26 Martie de la ora 12.00 este programată o nouă reprezentație a spectacolului „Muzicanții din Bremen”.

afis muzicanii bremen

Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia de Bilete a Teatrului. Acestea pot fi achiziționate de marți până vineri, în intervalul orar 10.00 – 14.00 sau 17.00 – 20.00 iar în weekend, între orele 10.00-14.00. Prețul unui bilet la spectacolele pentru adulți este de 20 de lei iar pentru cei mici, 8 lei.

Ionela Purcaru – secretar literar