Nouătăți din activitatea politică a PRM Hunedoara

manu-prmPotrivit președintelui organizației PRM Huneodara, Emanoel Andronache, perioada imediat următoare se anunță a fi una deosebit de activă pe agenda Partidului România Mare. Liderul PRM Huneodara informează că, sâmbătă, 25 martie 2017 va fi prezent la ședința Biroului Permanent Național al PRM Hunedoara, care va avea loc la sediul central al partidului din București.

De asemenea, în 29 aprilie 2017, la Petroșani  este programată desfășurarea Conferinței județene extraordinare a PRM Hunedoara, în cadrul căreia se vor alege și delegații pentru Congresul PRM din 10 iunie 2017.

”Aș dori să precizez, totodată că, Filiala Județeană a PRM Hunedoara este pregătită să intre în alegeri, cu candidați proprii, la  scrutinurile parțiale care trebuie sî fe organizate la Lupeni și Sălașu de Sus, precum și, dacă va fi cazul, chiar și în municipiul Deva. Dacă entru Lupeni vom merge pe mâna actualului consilier șocal Radu Napău Stoica, pentru Deva avem în vedere să venim cu un candidat care va fi o mare surpriză”, a precizat liderul Filialei Județene a PRM Hunedoara, Emanoel Andronache.