Deputatul Lucian Heiuș este noul președinte al PNL Hunedoara

lucian heiusConform așteptărilor, deputatul Lucian Heiuș a câștigat bătălia internă din cadrul Organizației județen Hunedoara a PNL, fiind ales sâmbătă în funcția de președinte al PNL Hunedoara.

Lucian Heiuș a obținut 381 de voturi din partea celor aproape 600 de delegați ai organizațiilor locale, care au fost prezenți la Confernța județean a PNL de la Deva. El l-a întrecut astfel pe contracandidatul său, Ovidiu Furdui – primarul comunei Crișcior, care a primit 251 dintre sufragiile electorilor.

Valea Jiului va fi reprezentată în forul de conducere al organizației județene a PNL Hunedoara de Adrian Nicolae David, care a fost ales în funcția de primvicepreședinte, acesta întrunind de altfel cel mai mare număr de voturi dintre toți candidații înscriși pentru una din funcțiile de conducere ale noului BPJ al PNL. Tot din Valea Jiului, noul Biroul Politic Județean al PNL îi va avea, ca membrii, pe Tiberiu Iacob Ridzi și Constantin Ramașcanu.

La eveniment a fost prezentă și Raluca Turcan, președintele interimar al PNL. Aceasta a declarat că PNL are nevoie și la Hunedoara de unitate, de o organizație puternică, cu parlamentari cu expertiză în domeniile lor de activitate, cu primari destoinici și aleși locali care își doresc ca PNL să revină în forță. ”Cei care au așteptări de la PNL sunt diferiți față de cei care votează PSD! E o realitate! Noi şi ai noştri vom face întotdeauna 25%, garantat, cu o campanie decentă. Dar nu e suficient. De la 25% la 35% sunt oamenii din zonele urbane pierduți în ultimii ani, din cauza inconsecvenţei, a blaturilor la vedere şi a neadecvării mesajului. Acest electorat, deși înclinat natural spre noi, nu va mai fi vreodată o garanţie în absenţa unei consecvenţe şi a unei solidităţi a acţiunii politice, în deplin acord cu valorile de dreapta. De aceea, simt nevoia să accentuez că sunt câteva valori care țin de identitatea noastră de la care nu putem să ne îndepărtăm niciun centimetru dacă vrem să redevenim credibili: apararea legii și a democraţiei; sprijin real pentru mediul de afaceri; parteneri pentru recuplarea sistemului de educație cu piața muncii; apărători reali ai serviciilor medicale de calitate si asigurarea de conditii demne pentru cei care salvează vieți; consolidarea parteneriatelor strategice pentru securitate și integrarea europeană deplină”, a spus președintele interimar al PNL, Raluca Turcan.

”Mulțumesc liberalilor hunedoreni pentru votul de încredere pe care mi l-ați acordat astăzi. Va fi mult de muncă, dar am convingerea că împreună vom răzbi. Vă mulțumesc pentru susținerea acordată, împreună formăm marea familie liberală a județului Hunedoara!”, a declarat, la rândul său, noul președinte al PNL Hunedoara, deputatul Lucian Heiuș.

”Astăzi am primit din partea delegaților liberali mandatul de Primvicepresedinte al filialei PNL Hunedoara. Vă mulțumesc tuturor! Nu am primit o cunună cu lauri, ci o jalbă pecetluită cu onoarea mea, că voi face tot ce imi stă în putere și pricepere pentru că Partidul nostru sa se scuture de colbul așternut pe zilele gloriei trecute. Doamne ajută!”, a spus și Adrian Nicolae David, noul primvicepreședinte al PNL Hunedoara.